El pilot australià, Ryan Briscoe, es l’elegit per l’equip Schmidt Peterson Motorsports per a substituir a la Indy 500 a James Hinchcliffe.


 

Ryan Briscoe ja és un veterà de la competició, ha disputat 129 curses de la IndyCar Sèries de les quals ha guanyat 7 d’elles. Actualment, l’australià està competint en el Tudor United SportsCar Championship on és el tercer pilot del Corvette #3 en les curses llargues. Junt amb l’espanyol Antonio García i al danès Jan Magnussen, Ryan s’ha fet amb la victòria en la categoria GT Le Mans a les 24h de Daytona i les 12h de Sebring.

Briscoe substituirà James Hinchcliffe, qui va patir un fort accident aquest passat dilluns en una de les practiques de la Indy 500. Al canadenc se li va trencar la suspensió davantera dreta en meitat de la corba 4 de l’oval d’Indianapolis. James va perdre el control del seu cotxe i va impactar amb el mur, un impacte de 125Gs molt fort. Es va arribar a témer per la seua vida però tot apunta que Hinchcliffe es recuperarà.

El pilot australià té molta experiència a l’oval d’Indianapolis. Briscoe ha aconseguit una pole a la Indy 500 de 2012 i el seu millor resultat a cursa, ha estat la quinta posició, que ha aconseguit dos vegades, en 2007 i 2012.

Veurem com ho fa Briscoe aquest diumenge en la mítica cursa americana. També aprofitem des de FormulaRapida.net per a desitjar-li una ràpida recuperació a James Hinchcliffe.