George Russell s’ha endut una pole molt disputada al Red Bull Ring. L’anglès ha superat Jack Aitken per la mínima. Dorian Boccolacci ha estat 3r.

La gran majoria dels pilots trigava més de 5 minuts en escalfar els pneumàtics, la qual cosa deixava Alesi al capdavant momentàniament. El francès tornava a boxes i ràpidament era superat pels altres. Boccolacci era el primer en marcar un temps competitiu i se situava a la part davantera de la taula de temps, tot i que Russell, Fukuzumi i Aitken estaven molt a prop. Russell superava el temps de Boccolacci, però Aitken li robava la 1a posició poc després. Fukuzumi es col·locava 2n entre ells, tots tres separats per menys d’una dècima. Mentre Alesi patia una sortida de pista i es reincorporava de manera perillosa, desaprofitant els pneumàtics nous i quedant-se en última posició, els pilots tornaven al box.

Boccolacci era el primer en tornar a pista i, després d’escalfar pneumàtics durant unes voltes, superava el temps d’Aitken per 3 dècimes. Jörg sorprenia pujant fins la 2a posició, sent després superat per Schothorst. Fukuzumi es col·locava just darrera de Boccolacci, però Aitken superava tots dos pilots i es posava 1r. No li duraria massa, doncs les millores eren constant i Schothorst i Russell se succeïen a la pole provisional.

Finalment, ningú era capaç de superar el temps de Russell, tot i que Aitken es quedava a menys d’una dècima. Boccolacci aconseguia pujar fins la 3a posició, per davant de Pulcini, Schothorst, Alesi, Hyman, Tveter, Hubert i Kari. Cal destacar que del primer a l’última(Calderón) hi ha hagut menys de 8 dècimes de diferència.