Sanchis ha aconseguit el millor temps en la primera sessió classificatòria del FIM CEV Repsol en la categoria de Moto2 al circuit de la comunitat Valenciana. El pilot local, ha acabat per davant de Dimas Ekky i Ricky Cardús.

El pilot d’Alcira, David Sanchis (Easyrace Moto2 Team) ha aconseguit marcar el millor temps en la classificació matinal amb un 1:37.261. El valencià ha assegurat la pole position en les primeres voltes de la sessió i ha liderat fins al final.

Dimas Ekky (Astra Honda Racing Team) i Ricky Cardús (Team Stylobike) aconseguien millorar els seus temps al final de sessió però no aconseguien superar a Sanchis. Es quedaven a dues i tres dècimes respectivament.

Completant la segona fila de la graella de sortida classificaven Eric Granado (Promoracing), Steven Odendaal (NTS Sportscode T. Pro) i Héctor Garzó (Team Wimu CNS).

Resultats:

1 Sanchis 2 Ekky 3 Cardús 4 Granado 5 Odendaal 6 Garzó 7 Perolari 8 Fuligni 9 Roberts 10 Tulovic 11 Brenner 12 Uribe 13 Cardelus 14 Luna 15 Gutierrez 16 Mrkyvka 17 Granton 18 Defour 19 Ono 20 Duerlund 21 Le Gallo