Rubén Moya ha començat de la millor manera la temporada de la IAME Euro Series, aconseguint el triomf al circuit de Zuera

Rubén Moya ha iniciat amb bon peu la temporada 2023. La setmana passada, del 2 al 5 de març, va tenir lloc a Zuera la primera ronda de la IAME Euro Series, on el pilot valencià va guanyar durant la jornada de diumenge.

Aquesta competició està formada per quatre rondes. La següent tindrà lloc a Bèlgica, en concret a Mariembourg. Les dues últimes curses seran a Franciacorta (Itàlia) i a Genk (Bèlgica).

La competició va tenir molt d’èxit el passat cap de setmana, ja que es van ajuntar a Zuera més de 80 pilots, amb una gran participació catalana i espanyola. No obstant això, abans de la cursa de diumenge, es van realitzar els Super Heats, on els últims deu classificats no van poder participar. Entre ells van estar tres espanyols: Santiago Malmer, Oliver Martínez i Lucas Frederich.

Durant la cursa, Moya va mostrar que està a un gran nivell, imposant-se a l’italià Edoardo Ludovico i al belga Sam Balota. El pilot valencià va pilotar de forma brillant durant tot el cap de setmana, ja que l’únic que no va ser capaç d’aconseguir va ser la pole position.

Copyright: Pantano Racing Team

A més a més, van destacar altres pilots catalans, com Pol Chaos, situat en la vuitena posició del campionat de pilots. Darrere seu es troba Eloi González, que també va iniciar amb bon peu la competició.

Adrià Mustienes va ser un dels pilots catalans que també va provar sort en aquesta competició. Després de la primera ronda, es troba tretzè en el campionat. Joan Aluja, juntament amb Marc Granada, Daniel Maciá i Natalia Granada també hi van participar.