Eloi González, el pilot català que en la seva tercera temporada en la categoria sènior del Campionat d’Espanya s’ha proclamat campió

Eloi González porta tota la seva vida en el món del kàrting. El pilot català ha anat fent grans progressos tant en el Campionat d’Espanya com en el Campionat de Catalunya, on també ha pogut mostrar tot el seu talent.

Campionat de Catalunya

González va fer un pas endavant en la seva carrera esportiva l’any 2018, moment on va ser capaç de proclamar-se campió de Catalunya de kàrting. Això no va ser suficient per a ell, ja que el següent any va revalidar el títol a la competició catalana.

Campionat d’Espanya

El pilot català es va anar obrint pas pel Campionat d’Espanya durant els anys, i gràcies a l’experiència que va anar aconseguint, els resultats van començar a arribar. L’any 2019 va aconseguir la tercera posició en la categoria júnior. La següent temporada va ser complicada, però González va tornar més fort l’any 2021.

Aquell any va aconseguir un gran resultat, repetint la tercera posició de l’any 2019, però fent un pas enorme, ja que va començar a formar part de l’equip Monlau Karting Team.

Finalment, en la seva tercera temporada en la categoria sènior del Campionat d’Espanya ha estat capaç d’aconseguir el títol. El pilot català ha realitzat una temporada molt regular, tenint només alguns problemes durant la primera cursa a Motorland Aragó.

Copyright: Monlau Karting Team

A més, també ha anat participant en competicions internacionals, com la Iame Euro Series o els I-Games.