Cert és que la afició desitja veure com pren forma l’equip de Valentino Rossi a la categoría de MotoGP. La situació actual entre Yamaha i el Tech3 semblava una oportunitat que l’italià no podía deixar passar. Però aquests diez al Qatar, ‘el doctor’ ha deixat clar que per ara la prioritat son les seves responsabilitats com a pilot i que, com a mínim fins 2020 no hi haurà equip propi.

El 9 vegades campió del món ha expresat que “era una bona idea, però no ho hem pogut fer”, donat que pilotar pel Movistar Yamaha i portar la dirección del nou equip, amb tot el que comporta, resulta com a mínim complicat. Així doncs, Rossi vol centrarse per ara, i disfrutar, dels últims anys de la seva trajectoria com a pilot i, qui sap, si podrá trencar algún altre record per convertirse de forma definitiva en el millor de la història del campionat.

“No vull tenir el meu equip en els próxims dos anys, ja que estaré competint”, explica l’italià. “Podria ser una cosa a considerar de cara al futur, quan deixi de competir, però no pas al 2019 o al 2020. La situación es prou clara, encara que no m’esperava que Poncharal deixés Yamaha.”