Miquel Molina ha demostrat als últims 12 mesos del que és capaç. El pilot de Lloret de Mar no només va guanyar les 6h de Fuji sota la pluja, també ha aportat molt a nivell de treball i experiència a Ferrari dins del GT. Per això, continuarà com a pilot de la marca de Maranello al 2018, com a mínim, a les Blancpain GT Series.

El cotxe que pilotarà el de Lloret de Mar es un Ferrari 488 GT3. Aquesta versió es relativament nova, i el potencial es destacable. Ara que coneix més l’equip, Molina espera donar-ho tot per arribar al podi.

Molina no és nou en el món de la resistència a les Blancpain Series. L’any passat ja va participar a diverses cites amb Davide Rigon i Viktor Shaytar. De cara a 2018, Shaytar es substituit per Mikhail Aleshin, i d’aquesta forma passen a ser favorits. L’ex IndyCar és un pilot molt competitiu, i al passat va guanyat a pilots de la talla de Daniel Ricciardo a les World Series by Renault.

“Söc feliç d’unir-me a SMP Racing per competir a les Blancpain GT Series. Hem treballat molt bñe amb anterioritat, i el nivell demostrat ha sigut excel·lent. Espero treballar al màxim per aconseguir la victoria, i ja tinc ganes d’anar a Monza per iniciar el campionat”, ha explicat Molina.

Molina, Aleshin i Rigon tindràn les coses difícils. Bentley presenta aquest any el seu GT3 nou, i a la alineació de la marca britànica hi apareix Andy Soucek. El madrileny va ser sotscampió al 2017. Per últim, s’ha confirmat la presència també d’Albert Costa amb el Lexus d’Emil Frey i serà company de l’ex F1 Christian Klien.

Les Blancpain GT Endurance Series arrencaràn a Monza el 22 d’abril. La cursa estrella del campionat serà el 28 de juliol a Spa-Francorchamps, amb la celebració de les 24 hores d’Spa. El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la cursa final, que serà de tres hores, a finals del mes de setembre.

FOTO | SMP RACING