Felix Rosenqvist tornarà al Campionat de Fórmula E de la FIA en l’obertura de la temporada 2018/19 a l’Aràbia Saudita en lloc de Pascal Wherlein.

Wehrlein es va unir a Mahindra abans de la prova de pretemporada 2018/19 al costat de Jerome D’Ambrosio quan van reemplaçar a Rosenqvist i Nick Heidfeld per a la cinquena temporada de Fórmula E que comença una nova era amb el cotxe Gen2.

Tant l’alemany com el belga van provar el Gen2 a València. No obstant això, les relacions de Wehrlein amb Mercedes ara han obstaculitzat el seu debut a la Fórmula E el 15 de desembre, data en que encara estarà sota contracte amb el fabricant alemany.

El seu contracte expira a finals de desembre, el que significa que podrà tornar a les carreres al Marroc el 12 de gener, i Mahindra no té més remei que optar per una trucada de SOS a Rosenqvist per córrer al costat de D’Ambrosio a l’inici de temporada.

“Estic content de tornar amb els nois a Mahindra Racing de nou per Riyadh, va dir Rosenqvist. Serà una ocasió especial que marca el començament d’una nova i emocionant era a la Fórmula E amb l’inici de la temporada 5.

“Encara que no vaig assistir a la prova de pretemporada oficial a València, vaig córrer molt en el nou cotxe durant les etapes de desenvolupament aquest estiu, de manera que hauria d’estar preparat”. L’única aparició de Rosenqvist seguirà amb la seva primera temporada completa a la IndyCar.

“Estem encantats de que Felix competeixi amb Mahindra a l’Aràbia Saudita al desembre”, va dir el director de l’equip, Dilbagh Gill. “En Félix sempre ha estat, i segueix sent, un recurs fantàstic per a Mahindra Racing i una part important de la nostra família i història”.

“Estem desitjant compartir més èxits amb ell a l’Aràbia Saudita. Ell està extremadament motivat, igual que nosaltres, per assegurar els millors resultats possibles per a l’equip en començar la nostra campanya 2018/19″.

“Treballant al costat d’en Jerome, tenim una gran quantitat d’èxit i experiència a la Fórmula E per començar; cinc carreres guanyades. Després esperarem al gener, quan en Pascal s’unirà a nosaltres”.

“Estem entusiasmats i motivats com a equip i no podem esperar a sortir a la pista al desembre”. De moment, Rosenqvist és l’únic canvi abans de l’inici de la nova temporada amb Nissan que encara no ha confirmat al soci de Sebastien Buemi.