El fins ara pilot d’Ed Carpenter Racing, Jordan King, debutarà a la propera edició de les 500 Milles d’Indianápolis al maig de 2019 amb el Rahal Letterman Lanigan Racing.

El pilot britànic, que aquesta temporada va disputar les curses en circuits de la IndyCar Series amb l’Ed Carpenter Racing, va estar provant en circuits oval per a preparar el seu salt a la IndyCar com a pilot a temps complet el 2019. Fins ara, la manca de pressupost de l’equip no va permetre a King poder donar aquest pas, però ha demostrat estar capacitat per a conduir un dels cotxes més competitius de la sèrie.

King va declarar estar molt il·lusionat amb poder córrer les 500 Milles de Indianápolis la pròxima temporada. “L’Indy 500 es la joya de la corona, un gran esdeveniment a un escenari de primer nivell mundial. Serà molt especial poder formar-hi part i ho recordaré tota la vida”, va declarar l’anglès.

El pilot de 24 anys tindrà com a companys d’equip dos pilots molt experimentats com Graham Rahal i el vencedor de la edició de 2017, Takuma Sato. “És un cotxe molt ràpid, [Oriol] Servià ja va estar a punt de guanyar i l’any passat van guanyar. En Bobby creu que podem accelerar el meu procés d’aprenentatge a Speedway i confio en integrar-me bé a l’equip”.

El co-propietari de l’equip, Bobby Rahal, va valorar positivament la incorporació de King. “El ritme d’en Jordan em va impressionar en varies carreres de l’any passat. Per suposat, era en carreres de circuits urbans, però va provar amb el Dallara i va demostrar el seu potencial. Es cert que serà la seva primera carrera en oval, però crec que amb el temps que porta corrent s’adaptarà ràpidament. Comptarà amb dos companys molt forts que l’ajudaran en aquest procés d’aprenentatge”, va explicar.

King vol córrer més carreres de la IndyCar la propera temporada i encara que no hi ha res confirmat la escuderia RLL el podria ajudar a obtenir un monoplaça. “No és un secret que vull estar tota la temporada a temps complet. L’equip RLL m’està ajudant i estic molt agraït. No puc posar dates encara, però estic treballant dur buscant suports per tot el país. No sé si seran un parell de carreres més, una més o deu més”, va explicar King.