El pilot de Mahindra ha aconseguit emportar-se la segona pole del cap de setmana a Berlín seguit de Sébastien Buemi i Jose Maria Lopez.


El pilot més ràpid del primer grup va ser Felix Rosenqvist qui va establir un temps de 1:08.035 per davant d’Engel, i a més de mig segon Sarrazin, Piquet i Heidfeld qui va tenir problemes en el seu monoplaça.

El temps de Rosenqvist aviat va ser superat per Sébastien Buemi, que va ser el més ràpid del segon grup, però el suec va mantenir el tipus respecte a Daniel Abt i Nico Prost que no van poder superar-lo.

De nou sortia un nou grup a pista i millorava el millor temps del pilot més ràpid del grup anterior i aquesta vegada era Pechito López qui superava a Buemi. Di Grassi es va veure relegat fora de la lluita per la pole quan estava cinquè i era superat per Sam Bird i Jean-Eric Vergne.

Bird va aconseguir el millor temps, posant de manifest l’avantatge de sortir en l’últim grup de la sessió i el domini de l’equip DS Virgin.

Super Pole

Sense Di Grassi en la lluita per la Super Pole només li quedava que Buemi tingués una mala sessió. Rosenqvist era el primer a obrir la llauna i marcava un gran temps on Buemi que va ser el següent no va poder superar-lo i es va quedar a 98 mil·lèsimes.

Quedaven tres pilots per sortir: Vergne, López i Bird, però cap va poder superar al pilot de Mahindra qui va aconseguir la pole per a aquesta segona cursa que es disputarà aquesta tarda a Berlín.