En una de les curses més igualades de MotoGP, Fabio Quartararo s’ha endut la victòria del Gran Premi de Losail. Johann Zarco i Jorge Martin han completat el podi. A Moto2, nova victòria de Sam Lowes, mentre que a Moto3 remuntada històrica de Pedro Acosta.

Fabio Quartararo si pot contra les Ducati

Amb Jorge Martin liderant pràcticament tota la cursa, Fabio Quartararo ha pogut superar a les Ducati per vèncer la cursa i ficar-se com a líder del campionat.

Maverick Viñales tot i lluitar pel podi ha estat superat per Alex Rins durant l’última volta. Aleix Espargaró ha mantingut un ritme molt alt amb la seva Aprilia per acabar en desè lloc. El seu germà Pol Espargaró, estava protagonitzant una gran remuntada però un error l’ha deixat fora dels deu primers. Alex Márquez s’ha retirat per culpa d’una caiguda.

Sam Lowes  torna a guanyar, Vierge novè

En un duel de pura velocitat, Sam Lowes ha tornat a vèncer en el Circuit de Losail al superar a Remy Gardner. El madrileny Raúl Fernandez ha estat tercer.

Pel que fa als catalans, Xavi Vierge s’ha fet amb el novè lloc mentre que Albert Arenas ha estat quinzè.

Pedro Acosta fa la campanada, 0 absolut dels catalans

A Moto3 desastre per als catalans. Xavier Artigas tot i complir les dues voltes llargues de penalització que tenia, havia aconseguit mantenir-se al grup perseguidor però el valencià Carlos Tatay, el faria caure a poques voltes pel final.

Més tard, Jeremy Alcoba perdia el control de la seva motocicleta al primer revolt i també cauria juntament amb John McPhee.

La cursa s’ha decidit a l’última volta on Jaume Masia ha passat de primer a novè. Mentrestant el seu company d’equip Pedro Acosta -qui sortia des del pit lane, aconseguia superar a tothom per vèncer per davant de Darryn Binder i Niccolò Antonelli.