El jove pilot barceloní debutarà l’Any Pròxim en la categoria de Moto2 ™ en l’Estructura de  Sito Pons.

El Pàgines Grogues HP incorporarà  à partir de la propera temporada el pilot de Moto 3 Alex Rins,

Que el salt a la categoria de Moto2 ™ Dins de l’Estructura de Sito Pons. Rins es troba immers en plena batalla per el campeonat del món de la categoria de Moto3, ocupa la Tercera plaça a la general, un 29 points del líder.

A pesar de la seva joventut, Alex Rins compte del  palmarès brillant 7 victòries, 12 pols  i de 20 podis, aconseguit el subcampionat del món de Moto3 la temporada passada, títol que es va decidir a favor de Maverick Viñales, al circuit Ricardo Tormo de València.
El flamant fitxatge de Pons destaca com novetats d’un dels pilots de mes talent i projecció del panorama internacional. Una de les qualitats d’un Destacar de Rins canviar el seu capacitat de gestió durant les carreres.

Sobre aquest acord,  en la primera jornada del GP de San Marino, el pilot barceloní ha comentat: “Crec Que la categoria de Moto2 en si adapta molt bé al meu estil. És una categoria a la que estic segur que vaig a gaudir molt “.

Sito Pons sí que ha estat molt satisfet amb la futura incorporació a l’equip:

“Li he seguit des que era petit en els circuits. Sempre em va atreure el seu estil de pilotatge la seva capacitat per anar ràpid de forma natural i el seu control dels espais i la velocitat. Álex ha demostrat que té un enorme talent, m’il·lusiona poder treballar junts i ajudar-lo a desenvolupar. ”

Páginas Amarillas Pons HP 40 Press Release