El tercer pilot de Lotus F1, Charles Pic, ha fitxat per l’equip Andretti Autosport, en l’últim seient lliure que quedava a la Fórmula E. El francès tindrà com a company d’equip el seu compatriota, Frank Montagny.


 

L’anunci es fa 1 dia abans del debut oficial de la primera competició amb cotxes 100% elèctrics. Un Pic que ja va rodar amb l’equip americà en el darrer test de Fórmula E celebrat ara fa 1 mes a Donington Park. Pic que sembla que encara té opcions a pilotar amb Lotus el 2015 tot i la confirmació de Maldonado, busca en la Fórmula E el rodatge que no ha tingut aquest any a la Fórmula 1.

 

Charles Pic ja ha comentat:

“La Fórmula E és un nou repte, així que estic força emocionat; això es nota en l’ambient de l’equip. Estic molt il·lusionat de formar part de la família d’ Andretti Formula E Team i de competir en la primera ronda a Beijing”

Andretti a més a més ha confirmat el seu pilot reserva. Es tracta del fill del campió de les 24 hores de Le Mans Geoff Brabham i nét del 3 vegades campió del món Jack Brabham, Matthew Brabham.