Moltes són les setmanes que es porta a especulant sobre una possible venda de Force Índia. L’equip de Vijay Mallya va negar la passada setmana de prova, però el nom de Rich Energy ha entrat a escena amb molta força.

Malgrat els intents de llençar pilotes fora per part de l’equip, la compra de Rich Energy podria culminarse durant aquesta segona setmana de tests. Les dades rondan els 200 milions de lliures, que equivalen a uns 224 milions d’euros. Rich Energy ven actualment la seva beguda energètica a 23 països del món, i la compra de Force Índia té l’objectiu d’expandir aquests números.

El fundador i director executiu de Rich Energy, Williams Storey, va deixar entreveure que el futur de la seva companyia passa pel Gran Circ: “La F1 és la plataforma perfecta per a la marca, els esportius de motor reflecteixen un estil de vida ràpid i amb glamour Un Red Bull li va bé “, va dir Storey.

De finalment ser venuda l’escuderia Force India a la companyia britànica, seria la segona marca de begudes energètiques que es converteix en propietària d’un equip de F1, després de Red Bull. No està clar el nou nom que portarà l’escuderia. La intenció de Force Índia era ja canviar el nom de cara a aquesta temporada però sembla que han estat els futurs propietaris que han decidit no fer-ho fins a la propera temporada.

Cal recordar que l’actual propietari de Force India, Vijay Mallya, està en ple procés judicial de lluita contra l’ordre d’extradició que des de l’Índia estan intentant aconseguir, degut a presumptes operacions de blanqueig de diners.