Maximilian Günther s’uneix a l’equip de Fórmula I, Dragon Racing. El pilot alemany serà el seu nou pilot reserva i de proves. Günther ja va exercir aquesta funció la passada temporada sent pilot reserva de l’escuderia Mercedes al DTM.

Günther ja ha provat el monoplaça del seu nou equip. Va ser a les proves del gener de la Formula E a Marràqueix, on ja va deixar molt bones impressions sobretot en els seus temps a una volta. Maximilian també tindrà un paper important a l’hora de desenvolupar el monoplaça de cara la propera temporada.

El pilot alemany, a part del seu rol a la Fórmula E, també competirà a la Formula 2 amb Arden, on compartirà equip amb Nirei Fukuzumi. Günther ve de lluitar pel campionat de la F3 europea, on va aconseguir guanyar diverses carreres i ser tercer en la classificació final.

Günther va parlar sobre el seu nou seient: “Tinc moltes ganes de treballar amb Dragon a la Fórmula E. En les proves de novell a Marràqueix, vaig rebre una gran acollida per part de tot l’equip i em vaig fer sentir com a casa des del principi. Em impressionar molt la professionalitat que aporten a la feina, i ara vull fer la meva part per assegurar que l’equip continuï tenint èxit en el futur “.

L’alemany també va voler lloar la Formula E: “La Fórmula E s’ha tornat molt gran en molt poc temps. L’alineació actual amb tants pilots i campions coneguts mostra la importància de la sèrie dins de l’automobilisme. Veig la Fórmula E com una oportunitat molt emocionant per al futur, i estic content de ser part de l’acció en aquesta etapa inicial “, afirmava Maximilian Günther.