Daniel Ricciardo debutarà al Race of Champions (ROC) que aquest any es disputarà a Londres. El pilot de Red Bull competirà en l’equip d’Austràlia amb Mick Doohan


El pilot de Red Bull Racing, Daniel Ricciardo ha confirmat la seva assistencia a l’esdeveniment de finals d’any, anomenat Race of Champions. L’australià debutarà per primera vegada en aquest esdeveniment, formant equip amb la llegenda de motos, Mick Doohan.

El “ROC” d’aquest any es disputarà a l’Estadi Olímpic Reina Isabel de Londres, els dies 20 i 21 de novembre.

“És un honor ser convidat a l’ROC, i tinc moltes ganes de córrer dins dels estrets confins de l’antic Estadi Olímpic de Londres”, va dir Ricciardo a través de la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

“Serà molt diferent al que estic acostumat a fer a la Fórmula 1, però en el fons estic ansiós per provar la gran quantitat de vehicles que es poden pilotar en l’esdeveniment en una ràpida successió. Sembla un desafiament seriós, però estic a punt per a qualsevol cosa ”

“És molt especial també poder representar el meu país, especialment com a company d’algú com Mick Doohan. La paraula llegenda és molt utilitzada en l’esport, però Mick és un dels pocs que la mereixen “.

A part de l’australià també s’han confirmat la participació de pilots com el quatre vegades campió de la Formula1 Sebastian Vettel, el nou vegades guanyador de les 24 hores de Le Mans Tom Kristensen, a l’anterior campió del Món de Ral·lis Petter Solberg i l’expilot David Coulthard .