“Era part de la família i era el pilot que havíem triat per al futur”, va afirmar Montezemolo, expresident de la ‘Scuderia’, a ‘Sky Sports Itàlia’.


 

 

L’expresident de l’escuderia Ferrari Luca di Montezemolo va assegurar que el mort Jules Bianchi estava predestinat a ser el substitut del finlandès Kimi Räikkönen.

Jules era un dels nostres

Era part de la família Ferrari i era el pilot que havíem triat per al futur, una vegada que la colaboració amb Kimi Räikkönen hagués acabat“, va afegir l’empresari italià.

Per Montezemolo, Bianchi era “un noi de primera classe, ràpid, educat i extremadament devot a Ferrari i amb un futur segur“. “Un amarg destí se l’ha emportat, deixant-nos un gran buit“, va sentenciar l’expresident de Ferrari.

Stefano Domenicali, també va confirmar que Bianchi tenia el seu futur en l’escuderia Ferrari. “Jules estava sempre a Maranello. Tots els dies venia a la fàbrica per créixer i promoure el seu somni de pilotar per a Ferrari. La nostra idea era que, després de Marussia, hagués anat a un altre equip per créixer i estar llest per al gran salt. Era el que vam plantejar fa anys, però desafortunadament el destí se’l va endur “, ha lamentat Domenicali a ‘Sky’.