L’equip Renault Sport F1 ha presentat avui des de Melbourne els colors definitius del seu monoplaça RS16, amb els quals disputaran aquesta primera temporada de retorn.


Renault Sport F1 ha presentat avui els seus nous colors per a aquesta temporada, els quals seran els definitius per a aquest any 2016 després de presentar el RS16 amb un cotxe totalment negre, que ha estat el que han portat tota la pretemporada. Avui, a falta de dos dies per iniciar el Gran Premi d’Austràlia, l’escuderia del rombe ha mostrat al món la nova decoració d’aquest cotxe.

Els colors definitius són els esperats en un primer moment, el groc. El cotxe és totalment groc amb algun toc negre, una combinació que ja van portar el 2010 quan corria a les seves files Robert Kubica i Vitaly Petrov. Més tard es passaria al negre i daurat en honor a Lotus, que entrava des de 2011 a formar part del nom oficial de l’equip abans de desaparèixer per complet l’equip Renault.

Així doncs, Kevin Magnussen i Jolyon Palmer lluiran granotes de groc llampant per encarar aquesta primera prova de l’any. Avui tots dos han estat a la presentació del cotxe, igual que al vídeo promocional del nou cotxe en el qual apareixen en una platja australiana amb el xassís d’un Fórmula Renault 3.5 amb els nous colors del F1. A causa d’aquesta gravació, ahir es van filtrar algunes imatges del cotxe, però avui ja ha donat llum al món.

A Renault li espera una temporada difícil d’encarar, en la qual amb el just i al seu lloc afrontaran la primera cursa de l’any. No s’espera molt d’ells, però si que haurien d’anar en ascensió per d’aquí a alguns anys puguin tornar a assaborir el triomf com en els seus anys daurats de la primera dècada del segle XXI. Veurem que són capaços Magnussen i el debutant Palmer a les 21 pistes del calendari de Fórmula 1 de 2016.