El pilot belga ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures de Moto 3 a Qatar per davant de Jorge Navarro i el rookie Nicolò Bulega.


 

La temporada 2016 de Moto 3 ha començat hui davall la nit de Qatar, amb el pilot belga Livio Loi al front, amb un temps de 2:06.456. El segon millor registre ho ha marcat l’espanyol Jorge Navarro, a tan sols 82 mil·lèsimes de Loi.

Després d’ells trobem els tres integrants del Sky Racing Team VR46, Nicolò Bulega, Andrea Migno i Romano Fenati, que han rodat els últims minuts de la sessió junts, i que els ha permès millorar els seus registres fins a col·locar-se en el top 5.

Brad Binder ha acabat en sexta posició, seguit de la pilot espanyola María Herrera en sèptima posició i del malai Pawi, que disputa el seu segon Gran Premi, després d’haver corregut com wildcard l’any passat a Aragó. El top 10 ho completen Kornfeil i Bastianini.

La resta de pilots espanyols han acabat de la manera següent: Aaron Canet 17é, Joan Mir 21é, Jorge Martin 24é i Juanfran Guevara 26é.

La segona sessió d’entrenaments lliures serà hui a les 18:55 CET.