Noves incorporacions s’han realitzat en el programa del Red Bull Junior Team, en les quals s’han incorporat tres joves promeses: Sérgio Sette Camara, Niko Kari i Luis Leeds.


Red Bull Junior Team vol repetir els seus èxits en l’elecció de pilots i portar a més pilots al cim de l’automobilisme. D’aquesta manera, han renovat la seva alineació de joves pilots per donar-li l’oportunitat a tres nous corredors que lluitaran per fer-se un forat al capdamunt. Els elegits han estat Sérgio Sette Camara, Niko Kari i Luis Leeds.

El primer, Sérgio Sette Camara, és un jove brasiler que ha corregut aquesta temporada a la Fórmula 3 europea després provenir de la brasilera, i repetirà el 2016 un altre any amb Motopark, on intentarà reivindicar el seu talent. Un talent que va demostrar amb bones actuacions durant l’any però sobretot en el GP de Macau, on rodava dins el Top 10 fins que Antonio Giovinazzi li va provocar una punxada. En tornar, amb molta ambició per seguir, va marcar la volta més ràpida de tot el cap de setmana a la complexa pista asiàtica, el que li va valer un lloc a Red Bull.

El segon triat és Niko Kari, campió de la Fórmula 4 SMP, la categoria del nord d’Europa que va guanyar amb solvència. Cal destacar que el campionat és monomarca amb monoplaces idèntics per a tothom, i malgrat això va dominar per complet l’any per endur-se el triomf final. Això el va portar a que el seu nom comencés a sonar com un possible gran talent, i no va fer falta més per portar-l’ho a Red Bull i ficar-lo amb el brasiler Sette Camara a Motopark, a la Fórmula 3 europea.

L’últim pilot seleccionat per l’acadèmia Red Bull és més desconegut, es diu Luis Leeds, prové de la Fórmula 4 australiana, on va tenir un paper discret en una categoria modesta, en què va aconseguir alguns podis. No obstant això, l’australià va destacar pel seu paper en la cursa de la Fórmula 4 NACAM abans del GP de Mèxic, on sota la mirada dels ‘grans’ de la Fórmula 1 va aconseguir una gran victòria. Aquesta acció va cridar l’atenció del Doctor Marko i se’l va quedar per gestionar-li el futur i per ara, als seus 16 anys, posar-l’ho a la Fórmula MSA, l’antiga Fórmula Ford.

A tot això cal destacar també la continuïtat de Pierre Gasly al porgrama de joves pilots, mantenint al francès a la GP2. També nomenar la baixa d’Antonio Félix da Costa, actual pilot del DTM i la Fórmula E, i que va estar a punt de debutar a la Fórmula 1 el 2012, sense sort final.