Hyundai ha revelat la decoració definitiva del seu vehicle per a 2016, el nou i20 WRC. Amb aquest cotxe esperen donar un gran salt de qualitat i acostar-se a Volkswagen per disputar-li el títol, cosa que podria recaure en les mans de Dani Sordo, Thierry Neuville i Hayden Paddon.


Es va desvetllar el nou WRC, conegut com i20 WRC de Nova Generació, en un llançament a la fàbrica de l’equip a Alzenau, Alemanya.

És el producte d’un programa de desenvolupament d’un any de durada i 8.000 quilòmetres de test, que farà el seu debut en competició al ral·li inaugural, de Montecarlo

L’equip diu que el cotxe ha demostrat ser més ràpid que el seu predecessor, els seus pilots com Thierry Neuville, Dani Sordo i Hayden Paddon també han destacat la seva capacitat de conducció.

Hyundai ha preparat molt fort la tercera temporada al WRC, el director de l’equip, Michel Nandan, ha insistit que s’espera un alt progrés en el seu rendiment en tots els àmbits.

El 2015 l’equip va aconseguir quatre podis i va estar a punt de superar a Citroën en el segon lloc en el Campionat de Constructors. L’any que ve Nandan vol que els seus pilots siguin capaços de lluitar per la victòria en cada prova i assaltar el campionat.

“Hem recorregut un llarg camí des de la nostra fundació, i la nostra actuació en el campionat de la temporada passada ens va donar un renovat optimisme per al futur”, va dir.

“El i20 WRC Nova Generació és el producte d’un any de desenvolupament i amb un equip més experimentat en tot el seu personal, ara hem d’augmentar els nostres objectius i tenir més confiança per lluitar davant.”

“La competència segueix sent forta i sabem que els nostres rivals no afluixen en recerca per la victòria, però volem barallar amb ells el 2016.”

WRC