L’equip de Milton Keynes ha presentat a Nova York el nou cotxe de Max Verstappen i Sergio Pérez de cara a la temporada 2023

L’escuderia austríaca ha estat la segona a presentar el seu cotxe, després que l’equip Haas ho fes el passat dimarts. Cal destacar que Red Bull només ha mostrat la decoració del nou RB19, encara no es sap res del cotxe final.

Decoració Red Bull Racing RB19

La decoració del nou Red Bull és bastant semblant a la dels anteriors cotxes de l’equip, algo al que ja ens té acostumat l’escuderia austríaca. A més, Oracle, el patrocinador principal de l’equip, té bastant protagonisme.

Copyright: Arturo Holmes

Durant la presentació s’ha fet oficial la tornada de Ford a la Fórmula 1. La marca nord-americana proporcionarà les unitats de potència a Red Bull i a AlphaTauri a partir de 2026.

Temporada 2023

Red Bull vol seguir dominant després de dos anys increïbles. Tot i haver patit una reducció d’un 10% en el temps d’utilització del seu túnel de vent per haver sobrepassat el límit pressupostari l’any 2021, estan preparats per a continuar fent història. A més, cal no oblidar l’incoporació de Daniel Ricciardo com a nou pilot reserva de l’equip, que segur que proporcionarà molta experiència als austríacs.

Copyright: Arturo Holmes

Red Bull va donar un cop sobre la taula guanyant el campionat de constructors la temporada anterior, ja que Mercedes s’havia emportat aquest títol durant vuit temporades seguides. Veurem si tant l’equip alemany com Ferrari compliquen més les coses a Verstappen i Pérez.

La temporada anterior, Mercedes va patir una baixada de rendiment important, tot i que durant les últimes curses van estar més a prop dels seus principals rivals. De fet, George Russell va guanyar a Interlagos, on ni Red Bull ni Ferrari van poder igualar el ritme de l’escuderia alemanya.

Mercedes té el repte de tornar on normalment hi eren, destacant per sobre de tothom. I Ferrari ha de millorar la seva fiabilitat i les seves estratègies si vol estar en la lluita.