Haas ha estat el primer equip a fer la presentació del seu cotxe, el VF-23, on només s’ha mostrat la nova decoració

L’equip nord-americà Haas ha volgut ser el primer a ensenyar com lluirà el seu cotxe. No obstant això, cal destacar que només han mostrat la decoració del nou VF-23, sense ensenyar el cotxe final.

Decoració Haas VF-23

A primera vista, la decoració del nou Haas té bastantes similituds respecte al cotxe de l’any passat, el VF-22. El color blanc i el vermell han arribat per quedar-se, tot i que destaca molt el color negre, sobretot si mirem el cotxe des d’un punt de vista lateral.

Copyright: Haas F1 Team
Temporada 2023

En primer lloc, cal destacar la tornada de Nico Hülkenberg a la Fórmula 1 com a pilot oficial després d’unes temporades d’absència. A més, Kevin Magnussen i Hülkenberg van tenir algunes “baralles” en el passat. En aquests moments, falta veure com serà la seva relació dins l’equip.

L’última temporada de Hülkenberg a la Fórmula 1 va ser la de 2019 amb l’equip Renault. El pilot alemany sempre ha rendit bé, inclús quan era pilot reserva de Racing Point i Aston Martin. No obstant això, és tota una incògnita quin serà el seu rendiment aquesta temporada.

L’equip Haas realitzarà un filming day al circuit de Silverstone el proper 11 de febrer. L’escuderia nord-americana no ha donat gaires pistes, però segurament podrem veure el nou VF-23 a pista.

També és important remarcar que Haas disposa d’un nou patrocinador principal, MoneyGram, una companyia de transferències monetàries amb seu a Dallas.

L’equip Haas va tenir una important millora de rendiment l’any passat, ja que va finalitzar en vuitè lloc en el mundial de constructors. Veurem si el seu auge continua i podem veure tant a Magnussen com a Hülkenberg en bones posicions. Tothom donarà el màxim per millorar respecte a l’any anterior, però en aquests moments tot és una incògnita.