Jordi Segura ha viscut tota la seva vida darrere d’un somni, competir en el Dakar, objectiu que va assolir l’any 2022

Jordi Segura somiava des de ben petit amb poder competir algun dia en el Ral·li Dakar. Li ha costat molts anys i molt treball, però per fi pot dir que ho ha aconseguit. L’empresari tecnològic barcelonès de 55 anys va començar a competir en ral·lis l’any 2021, ja que, segons ell, li agrada fer turisme alhora que competeix.

Inicis en el món del motor

Segura va començar a competir en ral·lis l’any 2021. Va participar en el Ral·li TT de Zuera, competint en la categoria T4, on va aconseguir finalitzar en la segona posició. A més, també va córrer en el Ral·li d’Andalusia, també en la categoria T4, acabant en la novena posició. Va completar aquell any competint en el Ral·li del Marroc, finalitzant en la posició número 22.

L’any 2022, a més de competir en el Ral·li Dakar i fer realitat el seu somni, també va disputar el Campionat d’Europa de Cross Country, acabant segon en la categoria T3. A més a més, va quedar tercer en el Ral·li d’Extremadura, cinquè en el Ral·li de Grècia, i va competir a Itàlia, Hongria i Polònia. Això sí, va haver d’abandonar en el Ral·li del Marroc.

Ral·li Dakar

La primera edició de Segura en el Dakar va ser la de l’any 2022, competint per l’equip FN Speed en la categoria T3, acabant en la divuitena posició. No obstant això, van assolir l’objectiu principal, completar tot el recorregut.

Aquest any també ha participat, un altre cop amb l’equip FN Speed. Durant aquesta edició, Segura no ha tingut tanta sort com en l’anterior, ja que ha hagut d’abandonar el ral·li durant la novena etapa.

Copyright: FN SPEED TEAM

Tot i no haver pogut acabar el ral·li, segur que no s’ha donat per vençut i ho tornarà a intentar l’any vinent.