Louis Delétraz ha aconseguit la quarta victòria de la temporada en el campionat de la Fórmula Renault 2.0 NEC. El suís ha mantingut la primera posició de la pole fins al final de cursa. Jörg ha acabat segon i Mazepin ha remuntat fins al tercer per completar un podi 100 % del equip Josef Kaufmann Racing.


Aquesta cursa és la primera en que la Fórmula Renault 2.0 NEC fa un format de 3 curses. Una Race 3 en que Delétraz sortia des de la pole position, per davant de Jörg, monopolitzant de nou la primera fila per part de Josef Kaufmann Racing, Alex Gill (Fortec Motorsports).

La cursa s’ha iniciat amb força retràs, degut a un accident en una cursa de GT4.

En la sortida, Max Defourny (ART Junior Team) es tocava amb un AVF i abandonava la cursa, al davant, Delétraz mantenia el primer lloc seguit de Jörg i Gill. Daruvala (Fortec Motorsports) també patia problemes, en aquest cas al revolt 3 on patia una virolla. Abans d’acabar la volta Alex Gill es sortia de pista en el penúltim revolt i baixava de la tercera a la tretzena posició, això permetia als dos Josef Kaufmann Racing a escapar-se de la resta de pilots.

Un equip Kaufmann que buscava ficar tres dels quatre cotxes que té, al podi, ja que Mazepin iniciava la lluita amb Sasahara (ART Junior Team) que rodava tercer. El rús ho intentava a meitat de cursa, al revolt 4, sense èxit.

El seu company d’equip, Dries Vanthoor (Josef Kaufmann Racing) es sortia de pista en el mateix punt després de trencar la suspensió. El belga abandonava la cursa en veure que no podia arribar a box.

Mazepin ho provava de manera molt agressiva a falta de sis minuts, el rus es feia amb l’interior al revolt 3 i després de tocar la gespa, aconseguia avançar a Ukyo Sasahara i situar els 3 Kaufmanns al podi.  Al darrere també era molt agressiu Callan O’Keeffe (Fortec Motorsports) que superava al japonès una volta més tard. Ell pilot local, Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports) feia el mateix.

Habsburg provava de superar a l’última volta al seu company d’equip Callan O’Keeffe pel quart lloc, però el pilot sud-africà es defensava de manera molt agressiva i mantenia el quart lloc.

Finalment, Kaufmann aconseguia tancar un podi 100% Kaufmann amb Delétraz que aconsegueix la quarta victòria en el campionat, un total de 4 de les 7 possibles. Jörg acaba segon amb Mazepin tercer.

Resultats: 1 Delétraz, 2 Jörg, 3 Mazepin, 4 O’Keeffe, 5 Habsburg, 6 Sasahara, 7 Eastwood, 8 Noble, 9 Gill, 10 Chaves, 11 Oskoui, 12 Zaruba, 13 Mayer, 14 Mirecki, 15 Fredricsson, 16 Richert. Retirats: Daruvala i Defourny.