Simo Puhakka va aconseguir la victòria a la primera ronda de WSK Euro Series a la categoria KZ2 al Circuit Internacional de Sarno (Nàpols, Itàlia). El pilot de Tony Kart va superar als Sodikarts de Bas Lammers i Anthony Abasse.

A la prefinal “A”, Lorenzo Camplese (Tony Kart / Vortex / Bridg), que havia sigut el millor de les eliminatòries classificatòries, va veure com el seu kart es va aturar de sobte a la primera volta. Els problemes de l’italià van permetre que Riccardo Longhi (BirelART / TM Racing / Bridg) prengués la davantera de la cursa. Longhi va guanyar fàcilment al seu company d’equip  a Birel ART Racing, Alex Irlando (BirelART / TM Racing / Bridg) i a Bas Lammers (Sodikart / TM Racing / Bridg).

A la prefinal “B”, Matteo Viganò (Tony Kart / Vortex / Bridg) va començar liderant la cursa, però no va poder mantenir aquella posició fins al final. El pilot italià es va veure superat per Anthony Abbasse (Sodikart / TM Racing / Bridg), que sortia des de la pole. Una mala sortida el va portar a la tercera posició però, tot i això, el francès va mantenir la calma i va superar a Marco Ardigò (Tony Kart / Vortex / Bridg) i Matteo Viganò en només dues voltes.

A la final, Simo Puhakka (Tony Kart / Vortex / Bridg) va realitzar una increïble sortida des de la quarta posició i va arribar primer al primer revolt. El finlandès es va instal·lar al liderat per davant de Longhi, Abbasse, Lammers i Ardigò i es va anar escapant de mica en mica fins a tenir gairebé un segon de avantatge sobre els seus perseguidors.

Abbasse va prendre la segona posició a la segona volta i va tractar de posar ritme per apropar-se a Puhakka, però no aconseguia reduir la distància. Mentrestant, Bas Lammers anava remontant. Primer va superar a Ardigò i després va fer el mateix amb  Abbasse a la vuitena volta. A partir d’aquell moment, el pilot holandès va anar a per Puhakka per intentar guanyar la cursa, però però poc no va arribar a temps.

Puhakka va aconseguir creuar la línia finalment a només 0.051 segons per davant de Lammers i es va emportar el triomf, mentre que Abbasse va completar el podi després de mantenir allunyat a Ardigò. A la classificació del campionat, Simo Puhakka és el líder del campionat amb 70 punts, només 11 més que Anthony Abbasse. Ricardo Longhi és tercer a 22 punts del pilot de Tony Kart.

La pròxima ronda de WSK Euro Series es celebrarà al circuit francès de ASK Angerville, del 25 al 28 d’abril.