L’equip e.dams segueix dominant el dissabte de competició a Punta del Este, i després dels problemes de Sébastien Buemi, Nicolas Prost ha agafat el relleu per liderar la segona sessió de lliures. Lucas di Grassi i el mateix Buemi han tancat el Top 3 en una tanda molt accidentada.


Sota condicions ideals de cel serè i 20ºC de temperatura, els 18 pilots de la graella han saltat a pista per seguir amb les proves lliures al circuit uruguaià de Punta del Este. La pista urbana segueix donant problemes als pilots, i s’ha vist evidenciat amb molts xocs contra el mur. Destaca el de Sébastien Buemi, que en una xicana s’ha anat recte fins a impactar contra les proteccions, trencant la suspensió davantera esquerra.

Entre diferents incidències de diversos pilots, destaca un altre accident de Daniel Abt en fer una virolla i trencar la part posterior del cotxe, el que va provocar una bandera vermella a meitat de sessió. Aquesta situació es pot repetir durant la classificació i la cursa, per la qual cosa serà important prevenir accidents d’aquesta mesura.

Anant als temps finals, trobem al e.dams de Nico Prost en primera posició, beneficiat pels problemes del seu company d’equip, Sébastien Buemi, que a part de l’accident va trobar trànsit en les seves millors voltes, el que el van relegar al tercer lloc. Tots dos són els favorits a la pole, però han de tenir en compte a Lucas di Grassi, que es va mostrar també molt ràpid i va finalitzar en segon lloc.

El Top 5 el van tancar Jerome d’Ambrosio i Robin Frijns, que van evidenciar un gran potencial a una volta, el que els podria posar en la lluita per les millors posicions. Darrere d’ells va acabar en sisè lloc el Aguri d’Antonio Félix da Costa i el Venturi de Stéphane Sarrazin, el francès sis dècimes més ràpid que el seu company d’equip, Jacques Villeneuve.

Les deu primeres posicions les van tancar Loic Duval, Sam Bird i Oliver Turvey. Fora d’aquest Top 10 destaquen les absències de Jean-Eric Vergne amb el Virgin, molt discret aquesta vegada. A més, també el campió del món, Nelson Piquet, que segueix sense destacar en aquesta segona temporada. Finalment, veiem com els Mahindra tampoc flueixen molt en mans de Bruno Senna i el debutant Oliver Rowland, tenint molts problemes per mantenir el cotxe en pista i marcar bones voltes, el que els va deixar en els dos últims llocs.

La classificació es disputarà a les 16:00, hora peninsular.