L’equip patrocinat per FormulaRapida.net va aconseguir el seu millor resultat en aquesta cursa històrica.

La millor cursa possible mai somiada per als pilots locals de Lliçà d’Amunt. El Team La Vinya va sortir victoriós de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes en el seu debut en el circuit de Can Moncau.

En la seva cinquena participació en les 24 hores, el Team La Vinya va iniciar molt bé la cursa amb la tretzena posició en la classificació per a la cursa. Amb un temps de 2:13.17 minuts, la tretzena posició era un molt bon lloc per poder construir una bona cursa i lluitar per acabar entre els deu primers.

Tot i això, la cursa no va ser fàcil. L’Aleix Garriga, el Sergi Gual, l’Albert Vidal i en Marc Martínez van haver de mantenir un ritme molt alt per fer-se amb la desena posició final. Pràcticament durant tota la cursa van haver de lluitar contra l’equip Zona Motor Ametlla Parc que, entre els 4 pilots acumulen 13 victòries a les 24 hores.

Però després de 24 hores, finalment el Team La Vinya va finalitzar desè un resultat molt difícil d’aconseguir en aquesta prova.

Un resultat que a més a més els dona la segona posició a la categoria Vall del Tenes.