L’empresa Formula Rapida Network amb la marca FormulaRapida.net es converteix en un dels principals patrocinadors del Team La Vinya que competirà a les 24 hores de la Vall del Tenes.

Per cinquena vegada consecutiva el Team La Vinya competirà en les 24 Hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes. I ho farà un cop més amb el suport de FormulaRapida.net que enguany es converteix en un dels principals patrocinadors del equip.

Tot i un 2020 marcat per la cancel·lació de la cursa degut a la COVID-19, pilots i organització tornen enguany en un circuit completament nou.

I FormulaRapida.net també torna amb ganes a la seva cursa local, on enguany l’empresa serà l’encarregada de l’emissió i realització de la cursa en directe.

Pel que fa al Team La Vinya, el seu quartet de pilots s’ha vist lleugerament modificat. Aleix Garriga, Sergi Gual i Albert Vidal segueixen com a pilots principals juntament amb la incorporació de Marc Martínez.

Buscaran de nou pujar al més alt del podi de la categoria Vall del Tenes, en una cursa molt dura i molt tècnica que fica els ciclomotors al límit.

Què és Formula Rapida Network?

Formula Rapida Network es una nova manera d’entendre el món del motor. Es tracta d’una xarxa que integra diferents marques que treballen amb un sol objectiu: donar a conèixer els futurs pilots del món del motor.

Aquesta xarxa integra el mitjà digital FormulaRapida.net que dona a conèixer el món del motor als fans, juntament amb altres marques com Vinyi, Formula Rapida Karting, Marcel Abad, Racing Merchandaising o The Karting Academy.