El cartell del Formula 1 Aramco Gran Premio de España 2024, amb molt de simbolisme, és obra de l’il·lustrador Jordi Ferrándiz

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet pública avui la imatge oficial del FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024 amb un cartell especial carregat de simbolisme, una peça de col·leccionista desenvolupada per l’il·lustrador català Jordi Ferrándiz.

El traçat barceloní ha fet enguany una gran aposta perquè l’esdeveniment sigui una experiència extraordinària, la millor que s’ha vist fins al moment en el territori i que va més enllà de les pròpies instal·lacions esportives. Barcelona serà l’escenari triat per connectar la F1 amb la ciutat i amb tots els aficionats gràcies al Formula 1 Barcelona Fan Village.

Amb aquest objectiu en ment i en aquesta edició tan especial i única, la imatge oficial cerca aquesta connexió emocional i aquest entusiasme pel Gran Circ a la ciutat comtal. El disseny celebra la F1 i la rica herència cultural de Barcelona sota el concepte visual “Barcelona, Catalunya”. I ho fa combinant la velocitat i el caràcter mediterrani i creant així una instantània única d’un monoplaça rodant per la recta principal del Circuit.

Els colors són vibrants i degradats, juntament amb un estil d’il·lustració pla, donant-li una personalitat tecnològica i moderna. El skyline de Barcelona, amb els seus edificis emblemàtics, vincula l’esdeveniment amb la història i la cultura de la ciutat. En conjunt és una postal que celebra la identitat cultural de la ciutat i la seva passió per l’automobilisme.

Copyright: Circuit de Barcelona-Catalunya
Sobre Jordi Ferrándiz

Jordi Ferrándiz és un il·lustrador i dissenyador nascut a Barcelona. Va estudiar disseny gràfic a l’Escola d’Arts Aplicades de Llotja (1992-1997). Els dissenys i il·lustracions de Ferrándiz destaquen pels seus colors vius i l’elegància de les seves formes. Crea composicions poderoses, utilitzant colors potents i paisatges atrevits influenciats per l’art pop.

L’artista ha col·laborat amb clients com The New Yorker, City and State NY, Grup 62, University of Rhode Island, Time, Circuit de Barcelona-Catalunya, ACG Media at ACG Global, Escribà Barcelona, Penguin Random House, Columna Edicions, FCG Ferrocarrils de Catalunya, Chupa Chups, Opera San Diego, Tusquets Editores, Laboratorios Kin, Ajuntament de València, Wealth Management Magazine, Texas Highways Magazine, Deseret Mag, Universitat de València, Diari ARA, etc. , il·lustrant retrats, portades de revistes i llibres, cartells, packaging, alguns d’ells premiats amb l’or i la plata en els prestigiosos premis Pentawards.

Presentació del cartell

La imatge oficial del FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024 s’ha fet pública en un acte celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya al qual han assistit Oriol Sagrera, Secretari d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Conseller Delegat del Circuit, Josep Lluís Santamaría, Director General del Circuit i Jose Parralejo Bolinches, Director d’Art del cartell de l’agència creativa Evil Love.