Red Bull i Sergio Pérez han arribat a un acord per seguir junts durant dues temporades més, fins a finals de 2026

Sergio Pérez ha renovat el seu contracte amb Red Bull per dos anys més, fins a finals de la temporada 2026. Aquesta decisió arriba després de mesos de rumors i especulacions sobre possibles reemplaçaments. Tot i un final de 2023 dubtós i un començament de 2024 desigual, Pérez ha demostrat suficientment per assegurar la seva continuïtat amb l’equip. La seva renovació aporta estabilitat i experiència necessàries per afrontar el nou reglament tècnic i de motors que entrarà en vigor el 2026.

Sergio Pérez: “Estic molt feliç de comprometre el meu futur amb aquest gran equip, és un desafiament ser pilot de Oracle Red Bull Racing, tant dins com fora de la pista. Estic encantat de quedar-me aquí per a continuar el nostre viatge i contribuir a l’espectacular història d’aquest equip durant dos anys més“.

“Tenim un gran desafiament enguany i tinc plena confiança en tot l’equip, el futur és brillant aquí i estic entusiasmat de ser part d’ell. Vull agrair a tots tota la confiança que han dipositat en mi, és molta i vull retornar-la amb excel·lents resultats dins i fora de la pista. Crec que tenim molta feina per fer, tenim molts més campionats que guanyar junts”, ha dit.

Copyright: Red Bull Content Pool

Christian Horner: “És un moment important per a confirmar la nostra alineació de 2025 i estem molt contents de continuar treballant al costat de Checo. La continuïtat i l’estabilitat són importants per a l’equip i tant Checo com Max són una associació sòlida i reeixida, que va assegurar el nostre primer doblet en el campionat l’any passat”.

“Checo ha tingut un bon començament de 2024 amb segons llocs a Bahrain, l’Aràbia Saudita i el Japó i després el seu podi a la Xina. Les últimes curses han estat difícils, hi ha convergència a la graella, però tenim confiança en Checo i esperem que torni a la seva millor forma i rendiment, que tan sovint veiem”, ha conclòs.