Will Power ha sobreviscut a una salvatge nit de curses a Texas per guanyar la Rainguard Water Sealers i fer-se amb la 31a victòria a la IndyCar Series.

El pilot de Penske va guanyar una carrera molt accidentada a l’oval de milla i mitja, passant la bandera a quadres en el Chevrolet núm. 12 sota Caution, per davant de Tony Kanaan a l’Honda núm. 10 de Chip Ganassi Racing.

La seva victòria és la 31a a la IndyCar per al pilot australià, que es posa novè en la classificació històrica i iguala Dario Franchitti i Paul Tracy. És també el seu segon triomf de la temporada i el segon en el Texas Motor Speedway. És la novena vegada que el Team Penske guanya en aquest traçat i l’equip ja suma 191 victòries en tota la seva història.

La frenètica cursa va presentar 23 canvis de líder entre set pilots, malgrat que Power va liderar 180 de les 248 voltes. Va guanyar sota l’última de les nou banderes grogues després d’un incident entre quatre cotxes -incloent a Scott Dixon i Takuma Sato, que lluitaven per la segona plaça després de power en la tornada 244.

Kanaan va finalitzar segon tot i haver rebut una sanció de 20 segons per haver estat involucrat en el major incident del dia. En la volta 152, Kanaan, James Hinchcliffe i Mikhail Aleshin van entrar al revolt 3 en paral·lel. El brasiler es va tocar amb el canadenc, que al seu torn va colpejar al rus desembocant en un accident amb nou cotxes involucrats. Tots van sortir il·lesos.

Va haver-hi bandera vermella durant 30 minuts mentre es recollien totes les restes de l’accident i es netejava la pista. Quan es va reprendre la cursa, Kanaan va complir la penalització i va perdre dues voltes, però va poder tornar a la volta del líder per assegurar el seu millor resultat de la temporada i el seu quart podi en les últimes cinc curses a Texas.

Durant les últimes 90 voltes de carrera, es van decretar períodes de Caution cada 30 voltes perquè els equips poguessin canviar pneumàtics a causa de l’excessiva degradació que van patir, principalment, a causa del nou asfalt.

Malgrat acabar novè després de l’incident amb Sato a la 244, Dixon segueix líder del campionat amb 326. Simon Pagenaud, que va ser tercer, està segon amb 313, seguit de Sato amb 312, Hélio Castroneves amb 305 i Power amb 286.

La propera cursa de IndyCar serà el Kohler Grand Prix de Road America el 25 de juny.