El doble campió del món de la categoria intermèdia estarà en primera línia de graella amb Thomas Luthi i Franco Morbidelli.

La sessió d’entrenaments classificatoris del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana de Moto2 s’ha celebrat aquesta tarda al circuit Ricardo Tormo, aconseguint Johann Zarco  un temps de 1’34.879 que li permetrà encapçalar la graella de sortida a la cursa de diumenge. Al costat del doble campió del món de Moto2 estaran en primera línia de graella Thomas Luthi  i Franco Morbidelli.

La segona línia de graella estarà composta per Mattia Pasini, Àlex Rins  i Julián Simón, ocupant la tercera Sam Lowes, Danny Kent i Takaaki Nakagami.

La sessió classificatòria per als pilots de la categoria intermèdia es celebrava asfalt sec i temperatures de 22 ºC en ambient i de 24 ºC sobre l’asfalt.

Zarco, ja coronat campió del món, es feia amb un temps de 1’34.879 quan no s’havia completat la primera meitat de la sessió i aquest temps, com els de Luthi i Morbidelli a continuació, es mantenien fins al final de la tanda, sent aquests tres pilots els que ocuparan la primera línia de graella.