Mike Rockenfeller sortirà primer a la segona cursa del DTM a Hockenheim, posició amenaça per Molina que no se l’ha arrabassat per 30 mil·lèsimes en una classificació marcada per les condicions de la pista. Tercer va ser Ekström completant així un triplet en classificació per a Audi. Juncadella serà últim.


Tothom feia cua al final del pit lane causa de les condicions meteorològiques, ja que la pista estava mullada i anava assecant-se però el cel estava molt negre i podia caure qualsevol ruixat en qualsevol moment.

Wittmann va donar el primer esglai eixint-se a l’estadi però sense conseqüències greus per a ell. Martin i Green eren els que comandaven la taula fins que va arribar Di Resta, que va ser el primer a muntar els pneumàtics de sec.

Tothom muntava els pneumàtics de sec aleshores, la pista anava millorant a poc a poc i els pilots milloraven les seves posicions volta rere volta.

Liderava Blomqvist quan la gran majoria entrava a per un nou joc de slicks i sortien de nou a pista a falta de 5 minuts, la clau seria en qui creuaria la meta l’últim ja que si la pista seguia millorant de la mateixa manera, tindria la pole.

En els últims instants Juncadella se n’eixia en el Motodrome i provocava una bandera groga que es retiraria ràpidament que sumat a un petit tap realitzat per Wehrlein anul·larien la millor volta de Di Resta.

Finalment pole position per Rockenfeller que gairebé aconsegueix Miguel Molina que va acabar a només 3 centèsimes de l’alemany i tercer el suec Ekström. L’altre espanyol, Juncadella sortirà últim. I pel que fa als rookies el millor classificat d’ells seria Lucas Auer vintè.