El pilot anglès de l’equip Leopard Racing, Danny Kent, ha aconseguit la victòria a Jerez després d’una última corba d’infart on 3 pilots han estat a punt d’anar-se’n al sòl. Oliveira ha estat segon i Binder tercer.


 

Després d’una eixida neta, Oliveira es va col·locar primer i va començar a tirar amb un ritme molt fort. A ell es van enganxar Quartararo, Kent i Binder i van formar un grup de 4 que barallaria fins al final.

Efrén Vázquez per darrere, va aprofitar la baralla per la primera posició per a acostar-se marcant volta ràpida.

María Herrera se’n va anar al sòl i a pesar que se la van portar en llitera, la pilot espanyola es troba bé.

Veient que Vázquez s’acostava, Kent va voler tirar per a intentar una carrera en solitari però Quartararo i Oliveira no li anaven a deixar i se’n van anar després d’ell. El francès va superar el portuguès però aquest últim no es conformava de ser tercer i li va tornar l’avançament.

A falta de 14 voltes per al final, Efrén va arribar al grup de cap i es va formar un grup de 5 pilots. Kent va cometre un error i va passar de liderar la cursa a ser cinquè però poc després va recuperar la primera posició amb un fantàstic avançament doble a Quartararo i Oliveira en la primera corba.

Vázquez va començar a perdre ritme degut als problemes físics que porta patint tot el cap de setmana, amb açò vam tornar al quartet de cap que portaven barallant tota la carrera.

Durant les següents voltes va haver-hi una lluita constant en el grup de cap on en cada recta i cada corba vèiem avançaments.

A falta de 8 voltes per al final, Ono se’n va anar al sòl i es va portar per davant a Kornfeil que es va enfadar molt amb el japonès.

Kent va cometre un error quan rodava primer i es va situar darrere de Quartararo i Oliveira. Després d’ells, Binder esperava un error dels tres primers per a acabar en el podi.

Amb açò entravem en l’última volta on Oliveira i Kent van superar a Quartararo. Aquest últim no s’anava a donar per vençut i en l’última corba quan Kent intentava superar Oliveira, es va ficar per l’interior tocant-se amb els dos pilots.

Una maniobra un tant agressiva que va permetre que Kent es fera amb la victòria seguit d’Oliveira, Binder i Quartararo.