Albon ha estat el més ràpid aquest matí a Silverstone i ha aconseguit la pole en una sessió amb pluja intermitent. Stuvik i Maini han completat el top 3.

La sessió de classificació començava amb els pilots sortint a pista amb pneumàtics slick just quan començava a ploure amb una intensitat suficient com per mullar la pista. Això permetia als pilots fer una volta abans que Jörg xoqués contra les proteccions, provocant una bandera vermella. Alex Palou havia marcat el temps més ràpid, però els comissaris li anul·laven al·legant que el català havia guanyat temps sobrepassant els límits de la pista. Això deixava a Tereschenko en primera posició amb una pole gairebé assegurada si continuava plovent.

Quan la bandera verda tornava a la pista, alguns pilots decidien posar els pneumàtics de pluja, però la pista encara estava en condicions per poder marcar un temps amb els slicks, com mostraven Parry i De Vries posant-se al capdavant. No obstant, tot canviava molt ràpidament i Leclerc era el següent en marcar el millor temps, millorant l’anterior en 6 dècimes. Aitken el superava per menys d’una dècima, mentre Palou es col·locava 3r.

La pista anava millorant cada cop més i ara era Fuoco qui marcava el millor temps, però aviat Hughes el superava. Albon es posava a la primera posició, mentre el seu company Leclerc es posava 2n malgrat haver tingut un toc amb Ferrucci que li ha despenjat l’aleró del davant. Una nova bandera vermella aturava la sessió a 3 minuts pel final amb Albon per davant de Leclerc, Stuvik, Maini, Isaakyan, Hughes, Fuoco, Nandy, Fukuzumi i Boschung.

La sessió es reprenia amb noves gotes d’aigua caient sobre la pista. Això permetia a Albon conservar la seva pole, ja que ningú podia millorar els seus temps. Leclerc sortirà 7è, ja que arrossega una penalització de la cursa anterior a Àustria. La resta de posicions es queda igual, amb Stuvik i Maini sortint al top 3. Palou acabava 15è finalment.