El barceloní Sergio Canamasas sortirà des de la setzena posició de la graella de sortida en la primera màniga del GP de Gran Bretanya després d’haver estat penalitzat durant la sessió d’entrenaments lliures amb tres llocs a causa de “comportament antiesportiu cap a Rowland” una vegada acabada la sessió.

En la sessió de classificació celebrada en la tarda d’ahir, Sirotkin aconseguia la cinquena plaça. No obstant això, el rus seria posteriorment castigat a sortir des del pit-lane en la carrera del dissabte al no haver acudit al pessatge quan va ser cridat per Direcció de Cursa. Així, el que fos guanyador en aquest mateix traçat fa un any, veu com les seves opcions de repetir triomf s’esfumen.

Aquesta penalització permet a Canamasas sortir una posició per davant de l’esperat després d’haver classificat catorzè.

El que es va lliurar de perdre llocs a la graella va ser l’home de la pole, Norman Nato, després d’haver estat investigat per presumptament haver aconseguit el temps de la pole amb bandera vermella en pista. Les proves no eren concloents pel que, finalment, el pilot francès partirà des de la primera plaça de la graella en la cursa que se celebrarà a partir de les 15:40 (horari peninsular).