Jack Aitken s’ha endut la pole a l’Hungaroring després de superar els seus companys a ART, George Russell (2n) i Nirei Fukuzumi (3r).

Fukuzumi ha estat el primer pilot en marcar un temps competitiu. El pilot japonès tenia un lleuger avantatge sobre Hubert i Hyman després dels seus primers intents. Aitken, Maini i Calderón els seguien a no massa distància. Hubert li treia la primera posició al seu company a ART i altres pilots com Russell, Siebert i Alesi s’unien a la batalla per la pole, tot i que a 3 dècimes de Fukuzumi. Russell es col·locava entre Hubert i Fukuzumi al final de la primera tanda, amb els tres pilots d’ART separats per menys d’una dècima. El quart ART, el d’Aitken, estava en 4ª posició a dues dècimes. Per darrera dels ART, qui més podia apropar-se al cotxe dominant era Maini, a 0.5s del líder.

Calderón es trobava al seu nou company Vaxivière, que sustitueix al nou pilot de F2 Ferrucci, i li recriminava que li fes perdre temps, tot i que a la següent volta aconseguia pujar a la 6ª posició provisional. No obstant, tots els pilots venien millorant i Aitken superava els seus companys d’equip i es col·locava en pole provisional.
Maini es quedava aturat a la recta principal i la sessió s’aturava a 2 minuts pel final. Això deixava a Aitken en pole, 2 dècimes per davant de Russell i Fukuzumi. El 4t, ja a més de mig segon, era Boccolacci, només una mil·lèsima per davant d’Hubert. Alesi, Kari, Jörg, Lorandi i Calderón han completat el top 10 per la graella de sortida de la cursa d’aquesta tarda a l’Hungaroring.