L’últim día de test al circuit de Barcelona-Catalunya, Mario Isola parlava durant una bona estona dels plans de Pirelli de a la inminent temporada 2018 de Fórmula 1. La marca milanesa de neumátics te previst fer fins a 3 test amb els compostos de pluja distribuits durant tota la temporada, això sense tenir en compte els test post cursa que ja estàn programats durant l’any i en els que, si plou, tindràn que fer servir els compostos de pluja.

La programació està feta de tal manera que tots els equips puguin probar els compostos de sec i, encara que en alguna ocasió dos dels equips hauran de compartir la pista, tots tindràn l’oportunitat i a més 4 equips hauràn de fer probes amb els compostos de pluja.

Isola, a més, ha detallat que a diferencia d’altres anys, ja en pretemporada i gràcies a la pluja – i també gràcies a la neu – que va caure a Barcelona durant la primera semana de test, ja tenen algunes dades per aprofitar i seguir millorant els neumátics de pluja. Aquest detall, a pesar de les temperaturas fredes pot ser realment útil per encarar la temporada, un fet que no s’havia donat lloc en els últims anys.

Circuit Tipus de compost Equip/s Data
Shanghai Sec Force India 17-18 abril
Fiorano Pluja Ferrari 10-20 abril
Circuit de Barcelona-Catalunya Sec McLaren i Haas 15-16 maig
Paul Ricard Pluja Mercedes 30-31 maig
Vallelunga Sec Toro Rosso 14-15 juny
Silverstone Sec Red Bull i Williams 10-11 juliol
Paul Ricard Pluja McLaren i Haas 5-6 septembre
Paul Ricard Sec Mercedes i Ferrari 20-21 septembre
Suzuka Sec Renault 9-10 octubre
Autodromo Hermanos Rodríguez Sec Alfa Romeo Sauber 30-octubre