La segona prova de les WSK Super Màster ha estat anul·lada a causa de les adverses condicions meteorològiques que s’han donat des del dijous passat.

La WSK Promotion (organitzadora del campionat) ha esperat fins a l’últim moment per comunicar la seva decisió final. Després de perdre els dos primers dies d’entrenament -dijous i divendres- a causa de la desaparició de la pista en quedar enterrada per la neu, avui dissabte finalment s’ha comunicat que no s’anava a disputar la 2a prova de les WSK Super Master. Encara que des d’ahir ja no ha nevat sobre el traçat italià, el gel està present en totes les escapatòries, incomplint d’aquesta forma les mínimes garanties de seguretat per als pilots.

La cancel·lació ha suposat una pèrdua de diners per a tot el món del kàrting. Des dels equips -els quals han desplaçat tot el seu material i les seves infraestructures fins al circuit-, fins als pilots -els quals ja havien pagat totes les despeses, tant personals com esportives-, passant pels mitjans de comunicació. Els pilots espanyols, els quals han estat entrevistats per formularapida.net, tenen ara l’opció de sumar-se als tests col·lectius que se celebraran aquesta setmana de cara a la primera ronda del Campionat d’Espanya de Karting.

Pel que fa a les Super Master Series, l’organització informa que tindrà en compte la possibilitat de reprogramar l’esdeveniment al final del calendari. En cas que no es pogués recuperar la ronda, aquesta definitivament seria cancel·lada i el campionat constaria de 3 rondes.