La segona prova de les WSK Super Màster està en dubte. El fort temporal de fred i neu provinent de Sibèria ha deixat la pista impracticable. L’equip de formularapida.net ha pogut parlar en exclusiva amb alguns dels pilots espanyols presents en la carrera.

Lucas Pons, pilot OKJ de M2, l’equip de Miquel Molina. És el seu primer any a la categoria. “Per aquest cap de setmana haurem d’estar molt concentrats perquè només tindrem una tanda lliure. Amb l’equip estic molt content perquè estic aprenent molt i en la categoria cada vegada m’estic veient més fort. El canvi a la categoria júnior ha estat difícil, ja que t’exigeix ​​molt més a nivell físic però amb l’entrenament al gimnàs la progressió ha estat molt bona. El meu objectiu és passar a la final en totes les proves i en concret per a aquesta cursa serà interessant veure com anem perquè mai he competit en unes condicions tan extremes “.

Javier Sagrera, company d’equip de Lucas Pons, competeix la seva primera temporada a la categoria OK. “És la primera vegada que correm en condicions de neu. Jo em veig bé, caldrà posar el xassís ben a punt per rodar en aigua. En carreres així aprens molt i l’experiència que guanyes és brutal, així que intentarem donar el màxim i entrar a la final. En la primera prova de les WSK, en Adria, vam anar bé sobretot al principi, però al final l’aigua ens va perjudicar. Per aquesta cursa intentarem millorar tots els errors que vam cometre en l’anterior. L’objectiu en aquest campionat és aprendre molt per estar forts a l’Europeu i al Mundial “.

Max Mayer, pilot debutant en la categoria OKJ, competeix en l’equip Magik Racing Team. És la seva segona carrera en la categoria i mai ha rodat al circuit de Lonato. “Aquesta cursa serà divertida i difícil alhora. La diferència amb el kart petit és molta: va molt més ràpid i és més dur. Entrenament tots els caps de setmana per ser millor i tenir un pilotatge molt fi. El meu objectiu en les WSK és aprendre, i en el Campionat d’Espanya també “.

Maya Weug, nascuda a Espanya, concretament a la Costa Blanca, competeix en la categoria OKJ sota la nacionalitat holandesa. “El fet que només tinguem un warm-up i ja anem directament a la crono fa que tot sigui més difícil. El millor és que la setmana passada vam estar entrenant i això em fa tenir confiança. El meu objectiu és fer-ho el millor possible i pot ser que intentar arribar al pòdium. Amb l’equip, Lenzo, em va molt bé i estic contenta amb el xassís i amb el motor”. Preguntada per com porta competir entre tant noi, Weug està tranquil·la: “és difícil, perquè al principi volen treure’t de la pista, però després t’acostumes realment”.

Kilian Meyer, pilot espanyol que actualment resideix a Milà (Itàlia), competeix per la CRG oficial a la categoria OK. “Aquesta cursa serà molt difícil a causa de la boira, la neu i l’aigua. No tenir gairebé entrenaments lliures no afavoreix a ningú. Hem de rodar motors i no podem, tampoc podem provar res. Si el warm-up et va malament, per a la crono ho tens molt difícil. L’objectiu principal és guanyar, i després aprendre per formar-me i tenir una base bona”.

A més, en aquesta prova hi participen altres pilots espanyols com José Antonio Gómez, Carles Martínez, Pedro Hiltbrand, David Vidales, Genís Cí­vico, Aaron Garcí­aJosep Maria Martí­.