Els dos pilots representaran Espanya en el campionat que arrenca el primer cap de setmana del maig a Salbris (França) i que després anirà a South Garda (Itàlia) i finalmente a Genk (Bèlgica).

La RFEdA (Federació Espanyola d’Automobilisme) ha confirmat avui que Mari Boya i Isidro Callejas seran els representants espanyols l’Academy Trophy 2018.

El karting espanyol va estar representat la temporada passada “l’academy” per Ayrton Fontecha i Rubén Moya, pilot que va aconseguir un setè lloc final. En el passat, els espanyols van obtenir importants resultats, destacant el subcampionat de Javier Cobián el 2012 y el podium espanyol aconseguit per Marta García, Xavier Lloveras i Alex Lahoz en l’edició de 2015.

El CIK-FIA Academy Trophy, és una competició monomarca a nivell mundial, organitzada per la mateixa FIA, integrada per pilotos de la categoria Junior, seleccionats per les respectives federacions nacionals que tenen l’oportunitat de competir en tres curses (integrades en altres esdeveniments CIK) amb mitjans i material iguals assignats per sorteig.