Jonas Folger, Julito Simón i Hafizh Syahrin han estat els tres primers classificats a Moto2 ™ després de la FP2 del Gran Premi TIM de San Marino i Riviera di Rimini disputada al Misano World Circuit Marco Simoncelli, novament amb moltes caigudes a causa de l’escàs adherència de la pista provocat per la pluja.


La pluja ha donat un respir al final de la segona sessió de Moto2 i la majoria dels pilots han pogut millorar els seus temps del matí, amb Folger (AGR Team) al capdavant gràcies a un registre de 1’52.449, tres segons més ràpid que a la FP1.

Darrere d’ell i completant loss tres primers llocs, Julián Simón (Italtrans Racing Team) i Syahrin (Petronas Raceline Malàisia) s’han quedat respectivament 0.189sy 0.615s l’alemany.

Franco Morbidelli (Italtrans Racing Team) i Johann Zarco (AirAsia Caterham Moto Racing) han acabat el dia entre els cinc primers.

Mika Kallio (Marc VDS Racing Team), Gino Rea (AGT REA Racing), Ricky Cardús (Tech 3), Randy Krummenacher (IodaRacing Project) i Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2) han completat els deu primers llocs.

Thitipong Warokorn (APH PTT The Pizza SAG), Sam Lowes (Speed ??Up), Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP), Jordi Torres (Mapfre Aspar Team Moto2) i Morbidelli s’han anat a terra a la primera part de la sessió. Dominique Aegerter (Technomag CarXpert), Cardús, Simó i Simeon han caigut durant els últims compassos. Una llarga llista de damnificats per les precàries condicions de l’asfalt, encara que cap dels pilots ha resultat lesionat en aquests incidents.