El divendres 18 de desembre de 2015, el Grup Renault i Gravity Motorsports S.a.r.l, una filial de Genii Capital, van completar formalment l’adquisició pel Grup Renault d’una participació majoritària en el capital de Lotus F1 Team Limited.

El nou nom de l’equip, l’estructura de gestió, els socis de l’equip i altres detalls es donaran a conèixer en un acte que se celebrarà a París el proper mes de febrer.

Un nou consell administratiu va ser anomenat per assegurar el període de transició, amb Jerome Stoll fent de President i Cyril Abiteboul com a Director General.

Després de la signatura d’una carta d’intenció entre Renault i Gravity Motorsports S.a.r.l el 28 de setembre de 2015, les parts havien conclòs els principals contractes relatius a la adquisició el 3 de desembre. Des de llavors, totes les parts interessades ??varen treballar incansablement per complir amb totes les obligacions contractuals i legals derivades d’aquests contractes per a dur a terme la transacció. D’altra banda, els equips tècnics progressen amb l’objectiu que el cotxe pel 2016 estigui llest a temps per a les proves a Barcelona a finals de febrer.