Pepe Martí ha tornat a guanyar a la Formula Regional Middle East durant la segona cursa del cap de setmana

Pepe Martí ha tornat a fer màgia sobre la pista. El pilot català, que ja va guanyar la setmana passada a Dubai, s’ha tornat a emportar la victòria. Aquest cop ha estat a Abu Dhabi, però un altre cop a la segona cursa del cap de setmana.

En aquesta ocasió, la graella invertida no ha estat un factor determinant per al pilot de Badalona. Martí sortia des de la cinquena posició, ja que ahir va finalitzar en sisè lloc. La gran sortida que ha realitzat l’ha ajudat molt, podent avançar a Kirill Smal.

En el moment de lluitar per la victòria amb Michael Shin, Martí ha tingut alguns problemes, però finalment ha estat capaç de col·locar-se en primera posició.

Mari Boya continua a un gran nivell de forma

Aquest cap de setmana, el pilot català ha continuat demostrant del que és capaç. Després de realitzar bones curses a Dubai, acabant dues vegades en sisè lloc i aconseguint una quarta posició, ha tornat a vèncer. No ho aconseguia des del primer cap de setmana de competició, al mateix circuit.

Al circuit de Yas Marina, Boya s’ha imposat a la resta dels seus rivals durant la primera cursa. A la segona cursa ha finalitzat desè, i en la tercera ha acabat en la divuitena posició.

Copyright: Dutch Photo Agency

A més, Lorenzo Fluxá també ha realitzat un bon cap de setmana, aconseguint una quarta i una cinquena posició en les dues primeres curses. A la tercera cita ha acabat en onzè lloc.

La temporada dels espanyols a la competició asiàtica ha sigut molt regular. Per la seva banda, Martí ha finalitzat setè, amb 79 punts, i cal tenir en compte que no va competir durant el segon cap de setmana de curses a Kuwait.

Seguidament, Fluxá ha aconseguit quedar en quart lloc, amb 122 punts, i Boya l’ha seguit de ben a prop, quedant darrere seu amb un total de 107 punts.