Pepe Martí es va emportar la victòria a la quarta cursa del campionat asiàtic, dominant en tot moment gràcies a un gran pilotatge

Pepe Martí ha obtingut la seva primera victòria a la Formula Regional Middle East. El pilot català ho ha fet realitat a Dubai, durant la segona cursa de la quarta prova del campionat asiàtic.

Martí va finalitzar desè en la primera cursa del cap de setmana. Gràcies a això, va poder sortir des de la pole position en la segona cursa, vital per a la seva victòria. Finalment, en la tercera i última cursa, va acabar onzè.

Una victòria que li ha servit al pilot català per anar més motivat que mai als tests de pretemporada de Fórmula 3 de Bahréin. A més, a Martí encara li queda disputar l’última prova del campionat asiàtic, que tindrà lloc al circuit de Yas Marina.

Copyright: f1joan
Més participació catalana

Martí no és l’únic pilot català que competeix a la Formula Regional Middle East. També tenim a Mari Boya, pilot de l’equip Hyderabad Blackbirds, actualment cinquè en el campionat de pilots de la competició asiàtica. El pilot català està fent un bon campionat, amb una victòria a Dubai i una tercera posició a Kuwait. A més, va tenir un rendiment molt alt l’anterior cap de setmana, finalitzant sisè en dues ocasions i obtenint també un quart lloc.

A més, també podem gaudir de Lorenzo Fluxá, el pilot mallorquí de l’equip Mumbai Falcons Racing Limited. Actualment, Fluxá està en la quarta posició del campionat, i no és d’estranyar, ja que va firmar dos podis a Kuwait i aquest cap de setmana ha finalitzat en segon lloc en la segona cursa.

I no només això, sinó que ha completat la quarta prova amb una cinquena posició, sumant-li el vuitè lloc que va aconseguir en la primera cursa.