Pepe Martí ha dominat la cursa principal de Fórmula 3, aconseguint la tercera victòria de la temporada a casa

Pepe Martí ha liderat la cursa des del principi, tot i tenir l’amenaça de Taylor Barnard a la corba 1.

El Safety Car ha sortit a la volta 3 després que el cotxe de Luke Browning es detingués a la pista, però Martí ha mantingut la calma en la represa per a conservar el liderat. Franco Colapinto ha aconseguit avançar a Barnard, obtenint la segona plaça, i Dino Beganovic ha repetit la maniobra durant la volta següent per a ocupar l’últim calaix del podi.

Aquesta victòria és la segona de Martí en els dos últims caps de setmana, aquesta vegada tant a la seva casa com a la del seu equip, Campos Racing.

Copyright: Campos Racing

Browning i Leonardo Fornaroli s’han tocat a la corba 4, anant-se’n els dos a la grava. Browning s’ha reincorporat a la pista, però ha hagut de parar, ja que tenia la suspensió trencada. Direcció de cursa va haver de treure el cotxe de seguretat.

Un cop ha marxat el Satefy Car degut a l’incident, Colapinto s’ha posat segon a la volta 11, arrabassant-li la posició a Barnard amb facilitat, abans que Beganovic fes el mateix.

Gregoire Saucy ha sofert una punxada quan intentava avançar a Oliver Goethe, fent que el seu aleró fregués la part posterior esquerra del monoplaça, posant fi a la seva cursa. Goethe va rebre una penalització de 10 segons per l’incident.

A la volta 21, Martí avantatjava en dos segons a Colapinto i en 6,5 a Beganovic, i la diferència no va fer més que augmentar. Gabriel Bortoleto ha acabat quart, amb Paul Aron cinquè i el català Mari Boya, sisè. Sebastián Montoya, Zack O’Sullivan, Barnard i Christian Mansell han completat el top 10.