Charles Leclerc ha aconseguit una victòria a plaer al circuit de Spa-Francorchamps. El pilot de Prema no ha tingut rival i ha arrasat a la pista belga per aconseguir la seva sisena victòria. Artem Markelov i Oliver Rowland han completat el podi després d’un final d’infart.

Latifi, que havia de començar a P2, no va poder participar a la cursa. Leclerc va mantenir el primer lloc al principi, però no estaria lliure de problemes quan Rowland va fer contacte amb el seu pneumàtic del darrere i va trencar algunes parts de l’aleró davanter. Matsushita es va aturar a la graella i Deletraz va trencar la seva ala davantera després de colpejar Sette Câmara, la brossa dels quals li van provocar a King una punxada. Després del Cotxe de Seguretat Virtual, Leclerc liderava davant de Rowland, Fuoco, Ghiotto, Markelov, Malja, Albon, De Vries, Merhi i Sette Câmara.

Ghiotto va superar a Fuoco per posar-se a P3, mentre que Albon va tenir alguns danys en la seva ala davantera el que li va fer perdre molt de ritme i posicions. Rowland va parar a box molt aviat, a la volta 7. Malja i Sette Câmara van seguir els seus passos dues voltes després. Ghiotto tenia un ritme lent i estava retenint Fuoco i Markelov. El rus va aconseguir passar a Fuoco just després. Va ser el nou líder de la cursa després de la parada a boxes de Leclerc.

Després que totes les parades s’acabessin, Leclerc liderava amb una obertura de 13s amb Rowland. Markusov va superar ràpidament als Racing Engineering i s’acostava al podi. Ghiotto, Malja, De Vries, Markelov, Fuoco, Sette Câmara, Visoiu i Merhi completaven el top 10. Fuoco va superar a De Vries i Malja també, mentre que Markelov va robar el P3 del seu company d’equip. Finalment va superar a Rowland en l’últim revolt, una acció que està sent investigada perquè va ser empès fora de pista.

Resultats:

1 Leclerc 2 Markelov 3 Rowland 4 Ghiotto 5 Fuoco 6 Malja 7 De Vries 8 Sette Câmara 9 Merhi 10 Nato 11 Ferrucci 12 Visoiu 13 Jeffri 14 Albon 15 Boschung 16 Delétraz 17 Gelael OUT King DNS Latifi