George Russell ha dominat la primera cursa de la GP3 Series a Spa-Francorchamps, Bèlgica. L’anglès ha superat els seus companys de ART Grand Prix, Jack Aitken i Nirei Fukuzumi.

A la sortida, George Russell (ART Grand Prix) ha perdut la primera posició davant del seu company d’equip Nirei Fukuzumi (ART Grand Prix). Aitken (ART Grand Prix) aconseguia avançar a Arjun Maini (Jenzer Motorsport) a la sortida i ja eren 3 els ART en el liderat. Tatiana Calderon (Dams) es quedava clavada a la sortida i més tard enviava al seu company Bruno Baptista (Dams) contra les proteccions, causant un Virtual Safety Car.

Després d’aquest període, Russell aconseguia avançar a Fukuzumi. Aitken l’avançaria unes voltes més tard a Les Combes. L’altre ART, Anthoine Hubert, es veia obligat a abandonar per problemes mecànics. Guiliano Alesi (Tident) progressava des de la 10a posició a la 7a avançant a Marcos Siebert (Campos Racing), Alessio Lorandi (Jenzer Motorsport) i Julien Falchero (Campos Racing).

Fukuzumi li ha tornat l’avançament a Aitken a la parada de l’autobús a 3 voltes pel final, però el britànic li ha tornat la maniobra a la recta de Kemmel. Finalment, Fukuzumi ha hagut de conformar-se amb la 3a posició per darrere dels seus companys Russell i Aitken.

Resultat:

1 Russell 2 Aitken 3 Fukuzumi 4 Maini 5 Boccolacci 6 Tveter 7 Alesi 8 Falchero 9 Kari 10 Jörg 11 Pulcini 12 Lorandi 13 Schothorst 14 Hyman 15 Correa 16 Calderon OUT: Siebert, Vaxivière, Hubert, Baptista