Matt Parry, pilot de GP3, qualifica de ridícul la seguretat de les rodes en els monoplaces d’aquesta categoria, ja que es desprenen fàcilment del cotxe i poden arribar a provocar un accident als altres pilots, tal i com li va passar al britànic en el passat Gran Premi de Bèlgica.


El pilot de Koiranen GP va patir un accident a la segona cursa al emportar-se amb la roda que es va desprendre del monoplaça d’Aleksander Bosak.

Per sort, l’accident no va tenir importants conseqüències, però podria haver acabat en tragèdia, tal i com hem vist en altres ocasions, com al 2009 quan Henry Surtees va morir a causa del impacte d’una roda al seu casc, o el desgraciat accident de Justin Wilson el passat cap de setmana.

Parry

“Estava fent bons progressos, amb calma intentant conservar els pneumàtics, fins que al arribar al revolt Blanchimont em vaig trobar amb una roda al mig de la pista. No sé perquè les rodes es desprenen tan fàcilment, per a ser honest, això es un error estructural de la GP3. Hauríem d’aprendre d’altres accidents”